ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Búcsúzik az ANNENN!

2013. október 27. 17:18

AdriEnn

A blog indulása, azaz 2010 óta rengeteg dolog történt velünk. Egy véget nem érő poszt születhetne belőle. Sok-sok új, izgalmas, érdekes, kalandos eseményről tudunk beszámolni. Számos együttműködés, egy Goldenblog győzelem és még sok minden más, amire büszkék vagyunk. Az AnnEnn központi szerepet töltött be a mindennapjainkban, mára ez azonban némileg megváltozott. Külön válnak útjaink a blogot illetően, egyéni vonalon indulunk újra útnak. Enn új blogján, az Enntrance beauty blogon folytatja kreatív tevékenységét, amit remélhetőleg ugyanolyan lelkesen és szeretettel fogadtok majd, mint az AnnEnn-t! :-) 

Búcsúzunk hát a három év remek emlékeivel az AnnEnn-től és ezúton is köszönünk NEKTEK minden támogatást, jó szót és szeretetet, amit ez idő alatt tőletek kaptunk!!!! 

Adrienn & Mariann
i0uUr6xCpvWTV.jpg
 
 
enntrance (1).jpg
Megosztás:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása