ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Nyerjük meg együtt a „it”LOOK divatdiktátorok trendversenyét!

2013. szeptember 25. 11:32

AdriEnn

A L’Oréal Professionnel és az InStyle magazin elindítja az ősz nagy divatformáló versenyét, melyben az őszi street style trendeket veszi górcső alá. A verseny célja, hogy a jelentkezők bemutassák magukon, véleményük szerint mi az átütő trend mind az öltözködés, mind a frizura, mind a smink tekintetében. Mitől lesz igazán „it”Look a megjelenés? Mi az, ami azt a szükséges pluszt adja, amitől megfordulnak a fejek?

A versenybe kerüléshez küldj be magadról 2 jó minőségű fotót 2013. október 11-ig a trendverseny@loreal.com-ra , amiből az egyik a teljes megjelenést mutatja be, a másik portré fotó pedig az smink és a frizura apró részleteire világít rá. A legjobb fotókat a L’Oréal Professionnel Facebook oldalán teszik közzé, hogy mindenki lássa, érezze, értse, mi az olvasók szerint az idei őszi trend.

Ez után elkezdődik a verseny legizgalmasabb része, amikor is október 14-én a L’Oréal Professionnel és az InStyle közös zsűrije kiválaszt 10 versenyzőt, aki egy profi fotózás keretein belül tovább küzdhet az értékes nyereményekért. Nem leszel egyedül, hiszen érkezik melléd egy fashion blogger (többek között az ANNENN blogból Enn is :-), aki egy személyben lesz a társad, a stílustanácsadód és a kampányfőnököd! Jól hangzik, ugye? Nincs más hátra, minthogy együtt a legjobb profi fotót készítsétek el október 26-27-én a L’Oréal Akadémiáján, ahol a téma változatlan, de a körülmények adta lehetőségeket (fodrász, sminkes, profi fotós és technika) kihasználva szárnyalhatsz. Érdemes is lesz szárnyalni, hiszen a végső győzelemben sokat számít az egyedi koncepció, a minőségi megvalósítás, és a csapatmunka! Egy győztest a közönség juttat a fináléba, egy másik győztest pedig L’Oréal Professionnel és az InStyle közös zsűrije választ ki.

A sok-sok értékes nyeremény mellett talán legjobb, hogy a győztesekkel december 7-én irány Barcelona! 4 csodálatos napot töltünk majd együtt a divat nagyvárosában, ahol a városnézés mellett természetesen a menő spanyol pup-up üzletek szisztematikus átkutatást is beiktatjuk a programba.
Legyél Te is „it”LOOK Divatdiktátor!

Nyerjük meg együtt, játékra fel! :-)

facebook-poszt.jpg

A verseny részletes lírása, és szabályai:


http://bit.ly/itlook_divatdiktatorok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása