ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Szombaton Vitrin - Tip Top Night, gyertek!

2013. augusztus 28. 13:08

MariAnn

Budapest szerintem legaktuálisabb és legédesebb helyén, a Tip Top Bárban rendezi meg szombaton (augusztus 31-én 16:00-22:00-ig) a Vitrin Blog nyárbúcsúztató programját, ahol mi, AnnEnn lányok is ott leszünk, úgyhogy gyertek és látogassatok meg többek közt minket is! Számos programmal készülnek a Vitrin csajok, hiszen szekrényürítést tartanak és hihetetlen jó áron kínálják, hibátlan és márkás ruhadarabjaikat és kiegészítőiket. Ha pedig új designer darabokra vadásztok, abban sem lesz hiány, hiszen az INER márka, és a szépséges Csermak Design ékszerek készítője Csermák Dóri is a tetőn kínálja majd a portékáját. Mi is kivisszük a kibővített AnnEnn Sale-t, így most élőben válogathattok az általunk kínált szuper ruhadarabokból és egyéb kincseinkből.

Ezen kívül a Vitrin lányok stílustanácsadással és személyre szabott szépségtippekkel  is készülnek. És lesz tombola is értékes nyereményekkel, így még inkább érdemes benézni a Tip Top Bar (Budapest V. kerület Kecskeméti utca 3. ) tetőteraszára augusztus 31.-én 16 és 22 óra között! Eső esetén is meg lesz tartva a rendezvény az épületben, úgyhogy nyugodtan készüljetek, várunk titeket! Ahogy a Vitrin lányok is, ráadásul egy plusz kéréssel is fordulnak hozzátok:
"Az est során egy kis jótékonykodásra is szeretnénk ösztönözni Titeket. Ruhákat gyűjtünk rászorulóknak és ehhez a Ti segítségetekre is szükségünk van. Megköszönnénk ha hoznátok magatokkal néhány általatok már nem használt, ám kifogástalan állapotú ruhadarabot, cipőt, amit szívesen felajánlotok nemes célokra."

Az eseményről bővebben itt is olvashattok:

https://www.facebook.com/events/188564331314898/

1185129_596274497062779_879133468_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása