ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Csuzdi Wired Bags

2013. augusztus 16. 19:50

MariAnn

Első pillantásra bele lehet szeretni Csuzdi Judit márkájának kampányképeibe. Ez történt velünk is, hiszen egyöntetűen bólintottunk egyet, hogy ez jó. Úgyhogy nektek is látnotok kell a CSUZDI  táskáit. Sokkal jobban tetszik ez a kollekció, mint a korábbi, hiszen itt kevésbé hangsúlyosak az "oda nem illő elemek", azaz a villanyszerelési kábelek és egyéb alkatrészek, ami a korábbi táskáknál jóval szembetűnőbb volt. Itt most egy kifinomultabb, egyszerűbb, tisztább megoldásokkal élő, bőrből készült, visszafogottan extrém (ez a kedvenc kifejezésem, mert létezik!) kollekciót láthattok remek kampányképekkel. Nagyon eltaláltak, remekül hozzák a fiatalokat ma szerintem megkapó fluoreszkáló hangulatot. A táskáknál három alapfazonról van szó: borítéktáska, válltáska és hátizsák készült, mindegyik széles színválasztékban, így unisex darabokról lehet beszélni. A kollekciót a wonderLAB remek kis boltjában találjátok meg vagy nézzetek szét a Csuzdi Wired Bags facebook oldalán!

14_CSUZDI_ENVELOPE.jpg
06_CSUZDI_ENVELOPE.jpg
16_CSUZDI_LID.jpg
02_CSUZDI_ENVELOPE.jpg
11_CSUZDI_ENVELOPE.jpg
01_CSUZDI_BACKPACK.jpg
05_CSUZDI_ENVELOPE.jpg

A fotókat készítette: Tunde Dora Photography

Modell: Dóra Rózsahegyi

Make-up: Kamilla Nagy

Haj: Andrea Mezőfi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mrs.Columbo 2013.08.17. 22:02:29

Jól néznek ki, csak hát elég durung az a dugó, meg általában ezeknek a kihúzása azért nem szokott olyan pikkpakk menni, hogy az ember hirtelen előkapja a bérletét a táskából, nem? De legalább lopásbiztos. :D
süti beállítások módosítása