ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Törpe sarkak

2013. augusztus 07. 08:03

MariAnn

Az idei nyári befutók közül most egy másik kedvenc, szintén kissé megosztó trendet mutatok nektek, ez pedig nem más, mint a törpe sarok. Szintén nagy visszatérőről van szó, ahogy a haspóló, ez is a 2013/14-es nyári kifutókról jutott el hozzánk.

Egyáltalán nem hordok magassarkút, aminek nagyon egyszerű oka van, túl sokáig nem tudom viselni, kényelmetlen. Így mindig alternatív megoldást keresek, ha alkalmi cipőt kell felvennem, emiatt is szívszerelmem a törpesarok, de nem a nagymamás fazonokra gondolok, hanem az igazán sikkes, kecses darabokra. Valószínűleg a tervezők is felismerték, hogy nem csak magas sarkakon lehet egy nő csinos, emiatt is elérhető egyre több fazonban és színben a "kitten heel". A képeken több példát is láttok, a kedvencem az első a Nasty Galtól, az utolsó kép pedig az egyik trendteremtő márka, a Louis Vuitton 2013/14-es nyári cipője. Ti viselnétek?

NastyGal.jpgNasty Gal - nastygal.com

JohnLewis.jpgJohn Lewis - Kurt Geiger Buckingham - johnlewis.com 
reiss_rose.jpgREISS - ROSE - reiss.com
JimmyChoo.jpgJimmy Choo - 'Amelia' Pump - shop.nordstrom.com 
jenniKayne.jpgJenni Kayne - shopbop.com

Melissa.jpg

Melissa + Karl Lagerfeld Mary Janes - shopbop.com

_VIE0508.450x675.JPG

Louis Vuitton

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jizzler 2013.08.08. 10:24:34

Az a Jimmy Choo megvan, csak teknőcmintával, hihi... :)
süti beállítások módosítása