ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Magyar tervezők pop-up boltja

2013. március 19. 21:51

MariAnn

Csütörtökön megnyílik a Projekt Showroom, amit azért is ajánlunk a figyelmetekbe, mert a szerintünk legjobb magyar tervezők ruháit lehet majd megvásárolni. Ráadásul a soron következő egy hetes pop-up bolt megint annak a lehetőséget hordozza magával, hogy elérhető áron szerezzünk be minőségi designer darabokat. (Így van nekem a korábbi alkalmakról USE Unused szoknyám, Nanushka garbóm és Je Suis Belle felsőm.:)

Még egy kis infó: "A március 21-én nyitó boltban népszerű és talán kevésbé ismert tervezők direkt erre az alkalomra készített tavaszi/nyári, női, limitált kollekcióiból, illetve korábbi kollekciók legjobb darabjaiból válogathatunk. A Je Suis Belle játékos, a Nanushka könnyeden stílusos és Szegedi Kata karakteres ruhái mellett találkozhatunk Tomcsányi Dóri friss és modern munkáival, de helyet kap nálunk Sármán Nóra csipke body kreációival, a The Four valójában három fős csapata izgalmasan nőies darabjaikkal és a szintén új generációs Kele Clothing-ruhák is, amelyek funkcionalitásukkal, apró dizájn-trükkjeikkel egyediséget kívánnak vinni a mai fiatal nők életébe.

Mostani boltunkkal szeretnénk lebontani azokat a falakat, amelyeket az utca embere többnyire nem mer átlépni. A tervezői showroomok elszigeteltségéből igyekszünk kimozdítani ezeket a viselésre termett ruhákat, nem csak azért, hogy stílust csempésszünk a hétköznapi öltözködésbe, de azért is, hogy az általunk kiválasztott tervezőket szembesítsük a piac elvárásaival. Igyekeztünk egy másik elrettentő sztereotípiát is megdönteni, és a bolt összesen nyolc napja alatt a Projekt Showroomban kapható ruhák legnagyobb része 3000 – és 30 000 forint közötti áron lesz megvásárolható."

Dátum: 2013. március 21 – 28.

Helyszín: Projekt Showroom I 1065 Bp. Hajós u. 41.

Nyitvatartás: 10:00 – 20:00 minden nap

Projekt Showroom MEGHIVO.jpg
Megosztás:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása