ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Barnoff királylányok

2013. március 06. 17:00

MariAnn

A hazai tervezők közül a Barnoff 2013-as tavaszi-nyári kollekciója a következő, amit mutatunk nektek. Most, hogy már az időjárás is kezd barátibb lenni, sokkal közelebb kerülnek a tavaszi és nyári darabok, van is értelme nézegetni az új kollekciókat, nem csak a vágyakozás öröméért tesszük mi is mindezt.

Tamara Barnoff 2013-as kollekciója nekem egy kicsit tényleg királylányos, ahogy a címben is említettem és nem csak a korona, mint kiegészítő miatt, hanem a bő ujjak, a zakó gombolása és a rátétek mind a lovagi udvarok viseletét idézik. Ennek ellenére mindegyik darab tökéletesen beiileszthető egy modern nő ruhatárába, sőt, helye is van ott a fehér ingblúzoknak és laza ruháknak. A legjobb szó a fenséges, amit a kollekció leírása is említ, hiszen a kollekció darabjai tartást adnak viselőjüknek. Ezt a méltóságot is sugallja a kollekció elnevezése: "Women's Silence". Persze emellett szerepet kap a praktikum is, ami az én vesszőparipám, hiszen bármilyen szép is egy ruha, ha amúgy sehova sem lehet felvenni. Itt nagy figyelmet kapott a kombinálhatóság és a hordhatóság, hiszen a kollekció darabjait egymással variálva esti, elegáns, de akár laza, casual szettet is összerakhatunk, vagy lehetünk különcök is, ahogy épp az adott napon tetszik. Többet akár itt is megtudhattok a Barnoff márkáról.

ss01.png
ss02.png
ss16.png
ss30.png
ss16.png
ss05.png
ss23.png
ss18.png

Photo : Vivienne Balla

Styling : Anett Fuster

Hair : Norbert Kozma

Makeup: Natasa Kovalik

Model :  Dora at visagemodels

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása