ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Pénteki portré

2012. szeptember 28. 10:34

AdriEnn

Egy csodás kisfilmre bukkantam, mely a W Magazin számára készült Marie Piovisan modellről. A kisfilm Axel Lindhal nevéhez köthető. A film nem csak vizuálisan, de zeneileg is lenyűgöző. LESSÉTEK meg!

Clipboard02_4.jpg

Double Portrait from WM Artist Management on Vimeo.

Forrás: Fashioncopius

Megosztás:

Címkék: video

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2012.09.29. 01:13:16

A film egy erőltetett, művészieskedő szemét, semmi értéket nem mutat.

A blog gazdáinak meg külön gratulálok, hogy egy magyar nyelvű blognak sikerült angol leírást és fejezetcímeket adni! Ettől lennétek "trendik"? Vagy ez lenne az "érték", amit közvetítenétek?

Jaj, de most látom, hogy Goldenblog győztes ez a blog, úgyhogy nyilván én vagyok a hülye.

Mdavid89 · http://iranynewyork.hu 2012.09.29. 08:12:57

@bestpixel: A filmmel kapcsolatban igazad van, de az már hadd legyen a blog gazdájának a dolga, hogy milyen nyelvű fejezetcímeket ad.

AdriEnn 2012.10.01. 09:02:48

@bestpixel: Ez a blog sosem volt trendi és nem is lesz. Gondolom a poszt kapcsán "néztél körbe" először az oldalon... Egy poszt alapján úgy gondolom elég nehéz megítélni egy blog teljes tartalmát, továbbá értékeit. Kritika mindig jòl jön, de a felesleges sárdobálásnak sok értelme nincs. Ami valakinek értéktelen, az lehet hogy másnak értékes és fordítva.
süti beállítások módosítása