ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

KREA-"Divatkollázs"

2012. június 27. 19:31

AdriEnn

Nemrégiben az Ötkertben került megrendezésre a KREA Kortárs Művészeti Iskola Divatkollázs című, évzáró divatbemutatója, ahol mi is jelen lehettünk. Az másod- és harmadéves divattervező szakos hallgatói mutatták be az idei tanév legjobban sikerült öltözékeit, melyek ez alkalommal nem tervezőnként, hanem színek, funkciók és a különböző tematika alapján lettek tour sorrendbe rendezve. 83 öltözéket láthattunk, ami összesen 24 hallgató keze munkáját dicséri.  

Örömmel vettük a meghívást ezúttal is, többek között azért is mert Ann és Enn is kötődik a Kreá-hoz, hisz mindketten tanultunk, (tanulni fogunk) az iskolában. Mindketten a hétköznap hordható, jól kombinálható ruhákat keressük, kedveljük. Számunkra a leginkább megnyerő darabok a Dudás Ildikó tervezte világos gyapjúkabát (1.kép) és a kissé futurisztikus, de nagyon is szerethető Cselényi Eszter ruha (2.kép). Továbbá az elegánsabb vonalat tekintve, számunkra egyértelműen Bódis Boglárka (3.4. kép) és Tóth Melinda (5.kép) izgalmas kreálmányai vitték a prímet. Ezen felül mindketten beleszerettünk a hatalmas fülbevalókba (6.kép), melyek gyönyörűen mutattak a modelleken. Ígérjük hamarosan olyan fotókat is szerzünk róluk, ahol közelebbről láthatóak.

1.

5_krea_dudas ildiko_2.jpg

2.

1_krea_cselenyi eszter_1.jpg

3.

44_krea_bodis boglarka_2.jpg

4.

83_krea_bodis boglarka_1.jpg

5.

40_krea_toth melinda_2.jpg

6.

75_krea_varga pakozdi (1).jpg

Fotók: KREA
Megosztás:

Címkék: krea bódis boglárka toth melinda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása