ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Az Antifactory Vintage Home Shop-ban jártunk

2012. június 12. 08:31

MariAnn

Már a név és a logón látható furcsa állat is felkeltette a figyelmemet, úgyhogy nemrég el is látogattam az Antifactory Vintage Home Shop-ba. Ami annyit jelent, hogy a budapesti Nagymező utcában becsengetsz a megadott címen a megadott időben és máris egy lakásboltban találod magad, ruhakupacok közt, ahol érdemes keresgélni. Én egy virágmintás Topshop leggingsel lettem gazdagabb, amit Stefánkovits Fanni, az egyik alapító vett anno Londonban. De még két dolgot biztosan elhoztam volna, ami nagyon tetszett a kínálatból.

Az Antifactory remek példája a lakásban üzemeltetett vintage/second hand boltoknak, hiszen az egyedi és ütős ruhák mellett nagyon kedvesen fogadnak és nem dolgoznak elrugaszkodott árakkal. Sajátos, eredeti arculat, ami a ruhák stílusában is visszatükröződik. Azoknak ajánlom, hogy meglátogassák, akik bátrak és szívesen hordanak egyedi darabokat vagy akik szeretnek felfedezni új és cool helyeket, mint például az Antifactory. Az állat pedig pézsmaszarvas és mint megtudtuk, létezik!

 

 Tetszett a poszt? Akkor kukkolj minket a facebookon is!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freesleep 2012.06.12. 19:08:38

Legalább a campaign ne lenne benne a címben... és ennél sokkal kisebb képeket kéne feltölteni
süti beállítások módosítása