ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Stylewalker Night Fashion:Design nap

2012. június 06. 13:08

MariAnn

Átalakult a Stylewalker Night, így már két tematikus napon keresztül tart a rendezvény. Most pénteken, azaz június 8-án a a divat és a design játssza a főszerepet, míg június 15-én majd a gasztronómia és a zene. A most pénteki programot itt találjátok. Jó mulatást nektek!

FASHION:DESIGN
Június 8. 19.00-24.00
 
Helyszínek:
Fashion: Black Box Concept Store, Eventuell Galéria, Juhos Cipőszalon, Látomás, Mono Fashion Shop, Nanushka, Ourstyle Boutique, Zoe Phobic
Design: Aron Design Store, Bomo Art Budapest, Buborék, Design Terminál, Forma, Hybridart Design Shop & Café, Innoshop, Iringó Virágmanufaktúra, Rododendron Art & Design Shop
 
A Stylewalker Night FASHION:DESIGN estéjén ismét felsorakozik a magyar tervezői boltok krémje. Itt debütál a Mono Fashion saját márkájának, a Nubunak a 2012/2013-as őszi/téli kollekciója egy videóvetítés keretén belül. Nem ez lesz azonban az egyetlen kollekció debüt,   a Design Terminálban található Hybrid Art Design Shop & Caféban Kele Ildikó új kollekciója mutatkozik be. Az Innoshop az Ezüstgaléria fiatal művészei exkluzív kiállításának ad otthont. A Zoe Phobicban divatbloggerek részvételével tartanak kerekasztalbeszélgetést, az Ourstyle Boutique-ban pedig  hazai divatfotósok egyik legfoglalkoztatottabb művészének Viszlay Márknak a kiállítása tekinthető majd meg. Lesz még performansz az Eventuellben a Blue Paprika és a GOBE részvételével, egy izgalmas installáció Szalai Mimi által a Formában, vagy éppen a Párnazene következő felvonása a Nanushka Beta Store-ban. Rengeteg interaktív programmal készülnek az üzletek: design narancslé készítés, divat játszótér, cipőtervezés, origami piknik, szárazvirágkészítő workshop, csak néhány példa a színes programok közül, melyek mindegyike ingyenesen látogatható!
 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása