ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Az öreg hölgy látogatása

2012. május 13. 09:13

AdriEnn

Egy izgalmas editorialre lettem figyelmes nemrég. Idős emberek ritkán tűnnek fel mai divatanyagokban, viszont ha mégis, akkor többnyire csodás végeredmény sül ki belőle, mint ahogy a lenti példa is mutatja. Korábban is posztoltam már hasonló koncepcióra épülő divatanyagokat, ahol akkoriban felmerült az, hogy vajon miért szeretnek "bohócot" csinálni az idős emberekből. Én nem gondolom azt, hogy az efféle editorialek megszégyenítőek lennének sőt... Miért ne pózolhatna egy idős ember egy divatanyagban? Ti mit gondoltok erről?

 


Stunning Old Lass
Ponystep SS 2012
Shot by: Andreas Larsson
Styling by: Ondine Azoulay
Models: Ratka Mayor, Vivien Bridson, and Edna Mathieson

Forrás, fotó: Fashioncopius

Megosztás:

Címkék: editorial idős emberek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2012.05.13. 18:45:25

A felső kép tényleg nem rossz, a többi viszont gáz.

freesleep 2012.05.13. 19:26:43

ezek a szemüvegek mitől divatosak? nincs fiatal, aki felvenné őket, inkább valami retródiszkó fílinget vetít az idős arcokra, mintha előszedték volna a nagyanyjuk kalapját és hozzárakták volna az anyjuk kendőjét meg a saját 30 éves szemüvegüket... n

dzsaguar · http://blahite.com 2012.05.13. 20:53:27

Szerintem ők pontosan tudják: bohócot csináltak belőlük.
Valami oka biztos van, hogy ezt hagyják, de azt nem tudjuk meg soha, miért.

átlátó 2012.05.13. 21:40:06

Nekem tetszik, meg nőiesek is... majd megnézném a wannabe nonfiguratív tetkós pírszinges lájkoló korosztály lányait ebben a korukban, meg azt is, ahogyan a mai úrfiak majd akkor vakargatják rájuk a tökeiket. :)

micsoda? 2012.05.13. 21:47:17

Bocsánat, de rettenetes amit látok. Ha megnézzük Erzsébet királynőt. Semmi túlzás, a színeket és kalapokat magam részéről az uralkodó esetében természetesnek tartom. Ha módom lenne, esetleg kevésbé harsány színben hordani ugyanezt, az lenne az elegáns. A szerencsésebb országokban az idős emberek nem bohócnak öltöznek, elegánsak, visszafogottan sminkeltek. Különben ha megnézzük a fiatalok divatját, bőven van bohóc ott is. A csipőnadrágból kidudorodó súlyfelesleg mennyivel szebb?Az idősebb korosztállyal a divatlapok tényleg nem foglalkoznak, de van bennük annyi bölcsesség, hogy anélkül is tudnak divatosan öltözni, ha akarnak.

Intizar 2012.05.13. 21:49:05

Lehet, hogy maguk csinálnak bohócot magukból, mert élvezik. Ilyen is van. Nem mindenki savanyodik be vénkorára, aki pedig igen, annak jelentős része fiatalon is savanyú volt. De egyértelműen bohóckodás a történet.
Szeretné egyébként tudni, hogy mi a magyarázata a legrémítőbb képnek, amelyen két idős hölgy látható, és az egyik fele akkora, mint a másik, pedig egyik sem kövér, sőt mindketten ugyancsak anorexiásnak tűnnek.
süti beállítások módosítása