ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Ízelítő a 15. the Room jubileumi lapszámából

2012. április 27. 12:17

MariAnn

Szeretjük a the Room magazint, ezt bár biztosan említettük és emiatt is választottuk ma záruló játékunk díjának az előfizetését. A jó hír pedig az, hogy a napokban megjelent a legfrissebb, 15. lapszám, amely a férfiakra koncentrál. Olyan hazai és külföldi férfiakat mutat be az interjúsorozatokon keresztül, akik munkájukkal és szellemiségükkel friss és meghatározó alakjai a kortárs nemzetközi alkotói szférának. A jubileumi szám két címlappal jelent meg: Perlaki Márton fotóján Axente Vanessa, míg Surányi Miklós képén a belga Benoni Loos látható. A lenti képeken a divatanyagokba tudtok bekukkantani.

És ami plusz: A the Room elektronikus verziója már letölthető Ipad-re és hamarosan Iphone és okostelefon applikációban is megjelenik az Otheredition.com oldalon és az Apple Store-ban.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása