ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

A hónap tárgya: Tavasz

2012. március 26. 16:41

MariAnn

Az Ezüstgaléria ismét elindította A hónap tárgya sorozatát, melynek lényege, hogy az esemény során az általuk kiválasztott tervezőjük kimondottan erre az alkalomra készít egy exkluzív ékszert. Így született meg a Tavasz elnevezésű bross, melynek az újjáéledő erdő a témája és amelyet Gaál Gyöngyvér alkotott meg. Az első képen láthatjátok. Gyöngyvér ötvös iparművész, aki különlegesen szép ékszereket készít, ezekből láthattok még néhányat, nekem a második képen látható hatalmas gyűrű a kedvencem. 

A galéria A hónap tárgya sorozattal szeretné közelebb hozni az embereket a design ékszerekhez és valami pluszt szeretne nyújtani, hiszen egy ékszer sokszor több, mint viselet. Erre bizonyíték az is, hogy az Iparművészeti Múzeum állandó kortársgyűjteményében találhattok Gaál Gyöngyvér darabot is. Szóval ha érdekel titeket a kortárs ékszerművészet, akkor hajrá!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása