ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Aktuális kedvenc: Műanyag fólia ékszerek Rajnai Rebekától

2012. február 27. 13:20

AdriEnn

Kíváncsian vártam és lapozgattam végig a facebook galériában az Év ékszere pályázatra érkezett alkotásokat. Viszonylag gyorsan megtaláltam a kedvencem, majd az alkotó nevére pillantva egy számomra ismerős név bukkant fel, aki nem más, mint Rajnai Rebeka. Rebekát a Fashion Guide által ismertük meg, hiszen ő a LaRiNNe Blog szerkesztője. Egy szeretnivaló, bájos blogról van szó, melynek posztjait csodás érzékkel állítja össze. De nem csak a blogolásban ügyes, hanem az ékszerkészítésben is. Rebeka kreációi ugyanis bejutottak az Év ékszere pályázat legjobb kilenc kreációja közé. Az ékszereket élőben is megleshetitek az egyre csak közeledő Budapest Essentials Look programsorozat keretein belül. Rebeka pedig, aki a BKF alkalmazott művészeti intézetének öltözéktervező szakának másodéves hallgatója, a következőket mondja különleges ékszereiről: 

"Rengeteg új formai lehetőség rejlik az alternatív anyagokban, ezért is kezdtem el dolgozni műanyag fóliával, amit már korábban egy plasztika feladat során megismertem, és nagyon megszerettem, így kíváncsi voltam, milyen lehetőségek rejlenek még benne. Ezúttal az ékszertervezésben egy olyan rendszer létrehozásával kísérleteztem, amely nagy formai szabadságot ad, amelyben az elemek alakja könnyedén változtatható, és minél többféleképpen sorolhatóak és variálhatóak."

 Tetszett a poszt? Akkor kukkolj minket a facebookon is ITT!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.02.28. 11:44:30

Par kerdes:
A muanyag folia ele mennyire irritalja a bort?
Hogy nez ki par het hordas utan az "ekszer"?
Hogyan tisztithato?
Egyaltalan higenikus?

mizie 2012.02.28. 12:23:03

Ez valami iszonyat ízléstelen. A színek még rendben, de egy műanyag tartása teljesen különállóvá teszi a testtől ami hordja, így a kiegészítő funkciója is megváltozik egy teljesen értelmetlen irányba.

SzabóLilla 2012.02.28. 18:27:50

Akkor pár válasz: A fólia semennyire nem irritálja a bőrt mert úgy van hajtva, nem véletlen van benne fél éves munkája és kísérlete. Az idézőjeles(!) ékszernek semmi baja sincs a hordástól nekem is van! Azt a kérdést, hogy higénikus-e nem tudom értelmezni. A fólia vízálló más anyaggal nincs kombinálva, a csúszós felülete miatt egyáltalán nem koszololódik de ha elmosod sem lesz baja. A második kedves kommentre pedig, hogy iszonyatosan ízléstelen, annyit mondanék, hogy ha valaki még így is gondolja jogában áll. Viszont az, hogy más ember munkáját, amibe rengeteg időt és energiát fektetett bele és amit szakmai zsűrik jónak ítéltek, iszonyatosan tapintatlan így leszólni. Formailag és anyagában is eltér a hagymányos ékszerektől, ez volt a cél és az újítás a dologban. Ezt tanuljuk, és zseniális szakmában jártas tanárok értékelnek bennünnket de mostmár látomm, hogy akadnak itt sokkal hozzáértőbbek is...

JoyPeace 2012.02.28. 19:01:41

Egy nagyfokú irigység és rossz indulat olvasható az első kettő kommentből! Szánalmas hozzászólások.
Ezek az ékszerek nagyon szépek, különlegesek, alkalmi viseletre is kiválóan alkalmasak lehetnek.
Csak gratulálni tudok!!!!
süti beállítások módosítása