ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Levitációs fotók varázsa

2012. február 11. 19:01

AdriEnn

Az alábbi fotókban van valami misztikus, könnyed, túlvilági. Többek között ezért keltették fel az érdeklődésem a levitációs fotók. Inspiráló, szeretnivaló kattintások Yowayowa-tól egy japán fotós lánytól. De mi is a levitáció valójában? 

"A szó latin eredetű, és azt jelenti, hogy valaki, a fizikai törvényeit meghazudtolva, önerőből képes a levegőbe emelkedni. Ilyen történetek keringenek nemcsak a varázslókról és boszorkányokról, hanem a keleti mágusokról, fakírokról is." (nemere.hu)

Olyan jó elhinni, hogy a lányok természetfeletti képességekkel rendelkeznek. De mindenesetre végtelenül tehetségesek a modellek és fotós is. (a fotós előszeretettel kattint önmagáról is). Hisz nem elegendő megfelelő "szépen" lebegni, a pillanatot el is kell kapni ;)

Fotók

 

Megosztás:

Címkék: fotó japán levitáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Salubrie 2012.02.12. 18:24:49

smíg a lány ugrándozva levitál, ölében a cicmic tán dorombolva meditál?
süti beállítások módosítása