ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Az Év Üzlete© díj

2012. január 31. 09:57

AdriEnn

A Fashion Guide életre hívott egy új kezdeményezést, melynek során az év üzletét keresik és díjazzák. Ezenbelül lesz külön Bloggerdíj, így jövünk a képbe mi, az AnnEnn blog, hiszen a részt vevő bloggerek mind a négy kategóriában külön díjat adnak ki. Mindemellett lesz Közönségdíj is, úgyhogy itt pedig ti jöttök a képbe kedves olvasók, hiszen  bárki szavazhat a kedvenc üzletére, mindezt értékes nyereményekért, úgyhogy hajrá, olvassátok el a részleteket és szavazzatok ti is! 

 

United Guides - Az Év Üzlete©

Best shop©

A díjátadó időpontja: 2012. április 26.
A United Guides kiadó fontos feladatának tartja, hogy segítse az egyre gyarapodó számú igényes, tudatos és kifinomult vásárlóközönséget a divat-, design- és szolgáltató üzletek közötti választásban. Hasonlóan fontos ambíciónk, hogy nemzetközi sztenderdek, elvárások és kritériumok alapján értékeljük a minőség iránt elkötelezett kereskedőket és szolgáltatókat, kitüntessük a legkiválóbbakat, példát állítsunk a szakma elé. A fenti célok érdekében létrehoztuk Az Év Üzlete díjat, ami szakmai zsűrink szavazatai alapján az év legjobbjainak jár, különböző kategóriákban.

 



Koncepció:
• Magyarország legjobb divat , design és szolgáltató üzleteinek megválasztása különböző kategóriákban
• A győztesek ünnepélyes gálán vehetik át díjaikat
• Jelentkezési díj nincs
• A lista alapját a zsűritagok ajánlása adja
• Az üzleteket a kiadó értesíti a lehetőségről különböző kategóriákban.
• A szavazás anonim és titkos
• A legtöbb szavazatot kapott üzlet díjat kap + matricát az ajtóra Az Év Üzlete- Best shop felirattal

Kategóriák: 
- DIVAT 
- DESIGN 
- BEVÁSÁRLÓKÖZPONT 
- SZOLGÁLTATÁS 

Szempontok: 
- ARCULAT 
- SZERVIZ 
- MINŐSÉG 

A zsűri:
A zsűri felkért tagjai divatszakemberekből, a magyarországi női magazinok főszerkesztőiből, divatigazgatóiból és stylistokból áll majd. Az egyedülálló kezdeményezésben most először Magyarországon, együttműködésben dolgoznának a legjelentősebb női magazinok és főszerkesztőik, divatszerkesztőik. 
A zsűri tagjainak nem lehet összeférhetetlen érdekeltsége, vagy elkötelezettsége bármelyik potenciálisan résztvevő, pályázó, díjazott üzletben. 

A zsűri elnöke:
Pataki Ági 
ex modell és filmproducer

+ BLOGGER DÍJ: 
A Fashion Guide bloggerei minden kategóriában külön díjat adnak ki, melyhez csatlakoztatva külön rovatot indítunk a Fashion Guide-on és a Trend Guide-on és a hozzájuk csatlakozó Facebook oldalakon is. A próbavásárlásaikról (mystery shopping) tapasztalataikról folyamatosan tudósítanak itt és a saját blogjukon is. A különdíjat a bloggerek adják át személyesen a gálán.
A résztvevő bloggerek:
• Regős Adrienn és Dörnyei Marianna – ANNENN blog
• Bánhidi Dóra – PandArte blog 
• Dávid Máté – Az’Allűrista blog
• Festy – Festy Instyle blog
• Gergely Judit – PlusSizeLife blog
• Hubert Chaby – Smizedivat blog
• László Liza – Sejjribizli blog
• Mérész Kitty – I Love Fashion blog
• Pillár Gabriella – Clothes For Love blog
• Rajnai Rebeka – LariNNE blog
• Schaub Gábor – Lipstick City blog
• Zahorján Ivett – Rebellive blog

ÉRTÉKELÉS: A zsűri tagjainak javaslatai alapján összeállítunk egy úgynevezett „alaplistát” Majd a fentiekben részletezett szempontok alapján, titkosan, a szavazólap kitöltésével pontoznak, egyenként, külön-külön, önállóan. A beérkező pontokat átlagolva, kategóriánként születik meg a pontos, számszerű eredmény, ami alapján a kategóriák győztesei elnyerik Az Év Üzlete címet. Az cím viselésére 1 évig jogosultak, az erről szóló oklevelet és matricát kitehetik üzletükben/üzleteikben és az üzlet bejárati ajtójára.
A díj lebonyolítását jelentős PR-kampány kíséri.

 

+ KÖZÖNSÉGDÍJ:
A különdíjat meghirdetjük a portálainkon és a FB oldalainkon is, ahol szavazni is lehet bárkinek a meghirdetett és felsorolt üzletekre.
A közönségdíjat egy kisorsolt szavazó adja át.

A szavazás menete pedig:

Melyik a kedvenc üzleted? Hol szeretsz vásárolni és miért? Írd meg kedvenc üzleted nevét és szavazz rá a Fashion Guide-on! 

A jelölt üzlet nevét az info@fashion-guide.hu címre kérjük elküldeni!

A címbe írd be: SZAVAZÁS

 

Jelölési időszak kezdődik: 2012. január 30.

Jelölési időszak vége:       2012.március 31.

 

A közönségdíj szavazói között értékes nyereményeket sorsolunk ki, a legszerencsésebb játékos pedig személyesen adhatja át majd Az Év Üzletének járó díjat.

Az Év Üzlete díj esemény Facebook oldala:

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/280776408653899/

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása