ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Tavaszi vágyak...

2011. december 14. 20:18

AdriEnn

...leginkább akkor, ha olyan dolgokat pillantok meg különböző webshopokban, mint az alábbiak. Ez a gobelines cipő egyszerűen zseniális, a fényes basa nadrággal igen jól mutatna, bár az utóbbi úgy gondolom, hogy csak nagyon sovány lányokon mutat ez igazán jól. (Így én valószínűleg nem leszek a vásárlók között.) Nektek hogy tetszenek ezek a tavaszi darabok?

Fotók, Nadrág, Cipő

 

Megosztás:

Címkék: tavasz webshop cipő nadrág

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2011.12.15. 08:09:43

Na de drágám, neked nem lehetnek tavaszi vágyaid, ősszel!
És az a kismama cipő! Nyugodtan lehet az emberiség ellenségének nevezni, amit az unatkozó túldizájn apostola hozott el bosszúból hozzánk, egy hitetlen divatcézár képében.
Ne dőlj be nekik Adri e-nN! Könyörgöm! A lelki üdvötökről van szó, egy ilyen cipő megvásárlásával az egész családod átkozott lesz mindaddig, amíg el nem jön egy fekete hajú herceg, aki egy rendes cipőt felpróbál a jéghideg (ugye te már addigra Júlia halálba vagy merevedve, ami nem végzetes, ámbátor elég csalóka, de kérdezd erről Rómeót) lábadra.
Ha lúdtalpas vagy, akkor minden el van veszve!
Összefoglalva, a csoda megtörténhetik, azonban ne felejtsük el a globális felmelegedést, ami jelentős befolyással lehet kisded játékainkra. Ha a tengerszint ellepi végső nyughelyed, akkor max. egy túltenyésztett meginteligesült delfin tudja végrehajtani az átoktörést, ám lehet hogy ő addigra pont az emberbőrből készült, rövid fazonú zekéért lesz megőrülve. Akkor lőttek a feltámadásnak!
süti beállítások módosítása