ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

A Fashion Video Festival 2011 nyertesei

2011. november 28. 18:27

MariAnn

November 26-án kihirdették a nyerteseket az idei Fashion Video Festivalon. A díjazott videókat itt láthatjátok! Plusz néhány szót a zsűriről is: 

"A nemzetközi zsűri, ahogyan tavaly is, idén is az újszerű látásmódot, a kreatív koncepciót és a médium autentikus használatát díjazta. A zsűri tagjai: Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője, Oltai Kata kurátor, a fesztivál egyik kontribútora, Jason Last divatfotós és filmes szakember, Harry Weiler a Not Just A Label egyik vezetője, Andreas Waldschütz fotós és divatfilmes és Adia Trischler."

1. helyezett: Poor Celine

Poor Céline from Bose Collins on Vimeo.

2. helyezett: Eme molas

EME MOLAS from SHOOTERS on Vimeo.

3. helyezett: The Six Deadly Sins of Mrs Herskin

The Six Deadly Sins of Mrs Herskin from studiothreesixty.eu on Vimeo.

 Maybelline különdíj: The Water

the water from ederkrisztian on Vimeo.

Személyes kedvencem a FVF 2011 blogger-különdíját kapott Take me into your skin, mely Baráti Vince alkotása, benne a gyönyörű Srej Zsófi:

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása