ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Játssz Tomcsányi Dórival és az AnnEnn Bloggal egy különleges belépőért!

2011. november 24. 17:45

MariAnn

Játsszatok Tomcsányi Dórival és velünk két darab kétszemélyes exkluzív belépőért az Absolut Mode rendezvényére! Az Exkluzív Divatnap a Télben elnevezésű rendezvény a tavasszal nagy sikerrel megrendezett InStyle és Budapest Essential Looks divatrendezvény folytatása. Egy különleges divatbemutatóról van szó december 2-án pénteken 17:00-tól, ahol csak meghívóval lehet részt venni, jegyet nem árulnak a rendezvényre. A nyertesek részt vehetnek ezen a fantasztikus eseményen és megnézhetik Tomcsányi Dóri, NUBU, Artista, Anh Tuan és a Pinko Téli és exkluzív Karácsonyi kollekcióit. Mindezt egy eddig még ismeretlen, új és csodás helyszínen, a Váci 1 üzletházban, monumentális színpadi háttérrel. 

Ha szeretnél részt venni partnereddel ezen a különleges divatbemutatón, akkor annyit kell tenned, hogy elküldöd nekünk a neveddel együtt e-mailben az annenn.annenn@gmail.com címre a megfejtést a következő feladatra: Sorolj fel három színt Tomcsányi Dóri 2011-es téli kollekciójából! Ha egy kis segítségre van szükséged, akkor nézz szét a TheGardenStudio oldalán vagy a Dori Tomcsanyi facebook oldalon, ahol biztosan megtalálod a megfejtést! A játék majdnem egy hétig tart: 2011.11.24-11.30-án 12:00-ig, úgyhogy hajrá, addig is várjuk a megfejtéseket e-mailben!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása