ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Imádunk hatalmas fülbevaló!

2011. november 23. 12:56

MariAnn

Így igaz, imádjuk a hatalmas kiegészítőket! És végre nem csak a kifutókon látni méretes fülbevalókat, hiszen egyre inkább begyűrűzik a hétköznapi ruhatárakba és még elvétve ugyan, de már kapni őket a hazai boltokban is. Szerintem rövid vagy feltűzött hajhoz állnak különösen jól ezek a nagyon feltűnő darabok. A lenti képek az aktuális kedvenceimet mutatják, főleg a 2012-es tavaszi-nyári kollekciók kiegészítőiből válogattam, hiszen ebben a vérfagyasztó hidegben nem a legpraktikusabb egy hideg tárgy a fülünkbe, de tavaszig még álmodozhatok róluk!

Karla - vintage Larry Vrba fülbevaló
Oscar de la Renta 2012 s/s
Marni 2012 s/s
Emilio Pucci 2012 s/s
Dolce&Gabbanna 2012 s/s
Missoni 2012 s/s

 Fotók: Style.com, Karla's Closet

Tetszett a poszt? Kukkolj minket a facebookon is ITT

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.11.23. 14:46:39

az egyetlen probléma az ilyen fülbevalókkal hogy a fülcimpám a vállamat fogja verdesni ha 2 óránál tovább van a fülemben egy ilyen gyönyörűség

HgGina 2011.11.23. 20:23:08

zöld-fekete ruhához narancs színű oroszlánszelidítő óriáskarika. Csúf egy darab. A modell se egy matyó hímzés. Agyonfogyasztott múmia.
süti beállítások módosítása