ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

ABSOLUT MODE - Your Inspiration - Légy kreatív, pályázz és nyerj!

2011. november 03. 09:21

AdriEnn

Egy nagyon klassz lehetőségre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ahol a kreativitásotok gyümölcse egy igazán szuper nyeremény lehet!

Hogy mit is kell tenned? Íme:

Az ABSOLUT VODKA és a hg.hu közös pályázatot hirdet. A pályázóknak az ABSOLUT VODKA új limitált kiadású palackjához kell plakátot tervezniük, ezáltal megalkotni az ABSOLUT MODE EDITION világát. A zsűriben helyet kapott öt hazai tervező is, akik szintén elkészítik saját plakátjukat, ezáltal inspirációt nyújtva a nevezőknek. A terveket október 31-től egészen november 25-ig várja az ABSOLUT csapata.

Az ABSOLUT VODKA újabb limitált üveggel jelentkezik. Az ABSOLUT MODE EDITION a divat világába kalauzol bennünket. Nem ez az első alkalom, hogy a svéd cég a divat nagyjaival dolgozik, olyan ikonikus alakok dizájnoltak már plakátot az ABSOLUT VODKA számára, mint Tom Ford vagy Marc Jacobs. A magyar megjelenés apropójából Mojzes Dóra, Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan és Tomcsányi Dóri  egyedi, limitált kiegészítőket terveznek egy saját ABSOLUT MODE EDITION plakáttal együtt. A lehetőség adott a nagyközönség számára is az ABSOLUT MODE – YOUR INSPIRATION pályázat által.  A feladat divat tematikájú ABSOLUT MODE EDITION plakát tervezése, amin szerepel a limitált kiadású üveg.

A nyeremény:

A beérkezett munkákat a kampányban részt vevő öt divattervező, Séllei Lilla, a hg.hu szerkesztője és Tóth Rita, az ABSOLUT VODKA képviselője zsűrizi, a nyertest pedig az általa kiválasztott dizájner felöltözteti 100.000 Ft-t értékben.

A terveket október 31-től egészen november 25-ig, a palyazat@stylewalker.hu címre várja az ABSOLUT csapata.

Az ABSOLUT VODKA minden szempontból igazi klasszikusnak számít. Ahogy a legtöbb ikon, az ABSOLUT is szeret játszani és előállni újdonságokkal, pont erről szólnak limitált kiadású palackjai. Az ABSOLUT MODE EDITION-nel az ABSOLUT VODKA mély hódolatát szeretné kifejezni a divat iránt; az üveg kristály hatású lapjai úgy készültek, hogy visszatükrözzék a fényt, a selyemszalag pedig a divat világára reflektálA kampány a fotósok, stylistok és modellek ragyogó világáról szól. Az ABSOLUT és a divatvilág együttműködése nem új keletű dolog, a cég már olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Gucci vagy a Versace, de érdemes még megemlíteni Hussein Chalayant és Stella McCartney-t is. Az Absolut Vodka büszke arra, hogy olyan fotósokkal kollaborálhatott a múltban, mint Herb Ritts, Ellen Von Unwerth vagy Helmut Newton. Az ABSOLUT MODE EDITION kampány egyfajta visszatekintés az ikonikus fotósok munkáira, amit a jövő nagy reménységeivel való együttműködés tesz igazán aktuálissá. 

 

A hazai kampány apropójából 5 divattervező, Mojzes Dóra, Vágó Réka, Juhos Janka, Anh Tuan és Tomcsányi Dóri egyedi, limitált kiegészítőket készített, amit természetesen az ABSOLUT MODE EDITION palack ihletett. Minden  darabon jellegzetesen visszaköszönnek a tervezők stílusjegyei és az ABSOLUT MODE EDITION világa. 

A tervezői darabokhoz a kampány során nyereményként lehet majd hozzájutni, illetve azok megvásárlására is lehetőség lesz.

Anh Tuan

Juhos Janka

 Mojzes Dóra

Tomcsányi Dóri

 Vágó Réka

A kampányt december 2-án egy divatbemutató zárja Magyarország egyik legszebb üzletházában az Váci1-ben (Váci u. 1.) a Budapest Essential Looks és az InStyle szervezésében. Az ABSOLUT MODE bemutatón feltűnik pár tervező a kampány résztvevői közül is, akik őszi/téli kollekciójukkal debütálnak a délutáni eseményen. Továbbá megtekinthetőek az ABSOLUT MODE EDITION kiegészítők, valamint Tombor Zoltán AbsolutEly fotókiállítása is.

A pályázat feltételei  a Facebookon és a Tumblr-en olvashatóak.

www.facebook.com/absolut.hungary

absolutmodeedition.tumblr.com

 

Megosztás:

Címkék: pályázat absolut vodka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása