ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Púder és bordó újdonságok Feelinkitatól

2011. október 12. 19:57

AdriEnn

Igazán örömteli és csodaszép hírekkel szolgálhatok nektek Feelinkita háza tájáról. Ugyanis amellett, hogy ismét szeretnivaló újdonságokkal rukkolt elő, még csodaszép képeket is tálal számunkra. 

 "Esti bordóság":
 
A  koncepció igazán izgalmas volt, ugyanis az ikrekhez igazodott:  Két teljesen egyforma emberre hogy lehet az évszakhoz igazodóan ugyanolyat, mégis leginkább ellentéteset, egymást kiegészítőt megalkotni. Nos, az eredmény be kell látni, nagyon klassz lett.
 
A fotókon visszatükröződik a rendszerváltás korabeli életérzés, melyekre a formák, a környezet és a színek is rásegítenek. Aminek különösen örülök, az a bordó szín, mely ebben a szezonban nagy sláger és Kitty különös, saját megfogalmazásában is nagyon klasszul mutat.
 
A ruhák külön-külön is hordhatóak, szuperül kombinálhatóak. A derékszoknya akár egy irodai viseletnek is alkalmas. A lányokon látható felsők testhálók, alatta bikinifelsők, külön-külön nyílt és sportos viseletek lehetnének, itt az összkép mégis a vagány elegancia felé tendál.

 
 

Barack, lazac színű "baba" ruhák:

Némileg a 80-as éveket idézik, mind a forma, mind haj és kiegészitőket illetően. Kitty és PisP Adri is imádja ezt a korszakot, ami a korábbi kreálmányokat meglesve viszonylag könnyen kitalálható. ;) A színek leginkább a fiatalságra és a bohókás életérzésre utalnak.

 

 Fotó: Filep Krisztina
Smink: Dávid Petra
Ékszerek: Pleasure is pretty
Ruha: Feelinkita
Haj: Laposa Kitty
Modellek: Repcsik Abigél és Angéla

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása