ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Ann esküvőre ment

2011. július 22. 14:09

MariAnn

Szabadultunk a városból a hétvégén és Kőszeg mellett, egy lagzin töltöttük, ahol végre ki tudtuk használni a napsütés előnyeit és előkerültek a szekrényben porosodó ruhák. Nálam egy H&M darab lett a kiválasztott, a fehér bőrön jól mutatott a téglaszínű félvállas, kifordítható (nagyon vicces megoldású) ruha. Mivel vidéki helyszín volt, így a terep megengedte a kissé hippis, rojtos táskát és sajnos megkövetelte a majdnem lapos sarkút is, bár a szett egy igazán szép pasztellszínű magassarkúval lett volna tökéletes. Az őszies színvilág illett a többiek színes hangulatú ruháihoz, azokat is nézzétek meg, hátha éppen egy Polonszky ruha az, amit szívesen hordanátok!

 
 Ruha: H&M

 Öv: New Yorker

Táska: ajándék volt

Cipő: Springfield


 Halvány rózsaszín maxiruha: H&M, Piros ruha: Madách téri butik, Rózsaszín fekete övvel: H&M,  Aranyszínű pántnélküli: Polonszki Tünde, Kis virágos: Zara 

    

Fotók: Jankó Gergely

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MariAnn 2011.07.28. 22:01:02

Pontosan! :) És Velemen is. Árulkodó a háttér?
süti beállítások módosítása