ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Summer edition: Vendégtervezők a Monoban

2011. július 14. 12:35

MariAnn

Kifejezetten a Mono Fashion számára készített nyári kapszula kollekciót a KEPP showroom, valamint a DUCSAI márka, azaz Ducsai Judit, ráadásként pedig MEI KAWA 2011-es tavaszi-nyári férfi kollekciójának darabjait is megvásárolhatjátok, de csak júliusban és augusztusban a Monoban. A KEPP által készített kapszula kollekció nyári darabokat rejt, melyeket a virágmezők és búzaföldek hangulata inspirált. Amióta gazdagabb vagyok egy Havancsák Teréz ruhával, aki a KEPP egyik tervezője, azóta még bátrabban ajánlom a lányok ruháit, hiszen minőségi, természetes anyagokból készült csodaszép darabokat találtok náluk. 

Ducsai Judit férfi kiegészítőket és táskákat tervezett az üzlet számára, melyek borjúbőr és lenvászon párosításával készültek barna-nyers-fekete és semleges színkombinációkban. Itt a képek magukért beszélnek.

A Mei Kawa által tervezett férfiruhák picit elegánsabb, ám mégis casual irányvonalat követnek, ahol nem csak az aktuális trendek, hanem a kényelem és a praktikum is fontos szempontot jelent. Vagyis olyan férfiakra gondolt a tervező (az én olvasatom szerint), akik már kinőttek a tinédzserkor színes világából, de nem akarnak a konfekcióruhák által kínált átlagosságban alámerülni.

DUCSAI
DUCSAI
KEPP SHOWROOM
KEPP SHOWROOM
MEI KAWAI
MEI KAWAI

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása