ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Yves Saint Laurent rúzs dilemma

2011. június 25. 17:06

AdriEnn

Kár volt bemennem a Douglasbe... Persze, ahogy vesszük, de hónap végén fizetés előtt, nem volt előnyös. Már csak azért sem volt jó ötlet, mert persze miért is ne, beleszerettem egy Yves Saint Laurent rúzsba. Magenta, mély rózsaszín rúzs után kutakodom már egy ideje, de eddig csak az alábbi Yves Saint Laurent rúzs árnyalata felel meg tökéletesen az elvárásaimnak. A lényeg a történetben az, hogy totál véletlen épp most vannak 30%-kal leárazva egyes Yves Saint Laurent kozmetikumok, köztük persze ő is. A kedvezményes ár körülbelül 6000 Ft lenne. Így felmerült bennem a vásárlás gondolata. A dilemma azonban, hogy vegyem-e vagy sem annál nagyobb. Yves Saint Laurent ide vagy oda mégiscsak egy rúzsért 6000 Ft, hmmm... Elgondolkodtató.. Szerintetek?

 

Megosztás:

Címkék: rúzs yves saint laurent

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.06.25. 18:28:11

A MAC rúzsok is 5.000 Ft-ba kerülnek, az egy teljesen jó ár :-)
Olvass utána a rúzsnak, ha jókat írnak róla, akkor szerintem a 6.000 Ft egy egész jó befektetés!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.06.27. 11:13:48

Használd ki a kedvezményes lehetőségeket! Én a minap egy hasonló akcióban vettem egy Guerlain pirosítót -20%-os kedvezménnyel. Azóta ez az új kedvencem :)
süti beállítások módosítása