ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Már megint valami MÁS...

2011. május 25. 08:21

MariAnn

 ...ami most tényleg a MÁS-ról szól. Méghozzá a MÁS 2011-es nyári kollekciójának a bemutatójáról, ami egy (idézem): "luxury trash fashion" parti, a LUXY keretén belül mutatkozik be a Merlinben. Az eseményre bárki jöhet és érdemes is, hiszen a jelzőkkel nem minősíthető, túlcsorduló KOLIN zenekar is ott fogja debütáltatni vadonatúj lemezét. Vagyis egy közös és nagy MÁS, KOLIN és B. KUND divatbemutatóra számítsatok, valamint egy jó nagy bulira, ahová valami ciki kiegészítőt mindenképpen keressetek elő!

A MÁS hordható kollekciója mellett a B.KUND unisex ruhadarabokat tervez, ebből ízelítőt is kaptok a lenti fotókról, de a Let's get LUXY! lookbookjába is bekukkanthattok, ami a MÁS, az Ív&Candie és Oltai Kata együttműködéséből született.

Ha van kedvetek, gyertek, mi is ott leszünk, bár azt még nem tudjuk, hogy mit vegyünk fel, de ígérjük, igyekszünk valami giccseset is magunkra venni!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása