ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Bagoly "kilőve", megvan a nyertesünk! :)

2011. április 29. 08:44

AdriEnn

Szeretettel gratulálunk Linka Zsuzsannának, aki eme csodás bagolypárocska újdonsült tulajdonosa, a sorsolásunk során őt illette most meg a szerencse! A nyertessel hamarosan felvesszük a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Hálás köszönet MINDEN kedves likeolónak és kommentelőnek!!! A szellemes asszociációk pedig külön jó kedvre derítettek bennünket. :) Külön köszönet a Látomásnak, aki lehetővé tette eme csodás játék létrejöttét.

 

Aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert rövid időn belül új játékot hirdetünk, ahol majd egy csodás és felettébb egyedi Feelinkita ♥ táskát nyerhettek. Részletek hamarosan! Tehát legyetek résen, skubizzátok a facebookot és kukkoljátok a posztokat a blogon!

Megosztás:

Címkék: jaték

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása