ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

A Je Suis Belle szeretnivaló színes tavasza

2011. február 01. 12:00

AdriEnn

A Je Suis Belle mindannyiszor ámulatba ejt, és nincs ez másképp az éppen aktuális 2011 tavasz/nyár kollekcióval sem. Már említettem nektek, hogy volt egy időszakom, amikor csak a feltűnő, színes ruhadarabok jöhettek szóba nálam. Nem megszokott, "furcsa" színeket kombináltam össze az öltözékeimben. Ez a vágyam azóta kicsit csillapodott, de a Je Suis Belle tavaszi kollekciójára pillantva úgy érzem, újra visszatér a régi énem. Imádom ezeket a kreációkat!

Az elkészült outfitekhez egy képzeletbeli, világutazó múzsa adta számukra az ihletet. A kreációkat egyszerre jellemzi a praktikum, a könnyű használhatóság és a kényelem, mind viselésben, mind tisztításban. Az egyszerű szabású és avantgárd darabokat egyaránt felvonultató kollekcióban újra egy magyar kortárs képzőművésszel született kooperáció: Szőke Gábor Miklós szobrász egyik lovasszobrát felhasználva készítettek el egy sokkolóan színes, mintás anyagot. Az extravagáns cipőket és fejdíszeket Mrs. Herskin duója, Pasztricsák Larisza és Poppre Orsolya tervezte.

Jöjjenek a kedvenceim, melyekből remélem minimum egy a saját szekrényebe vándorol nagyon hamarosan! :)

 

Berlin: Finale Je Suis Belle Sommer 2011 from LesMads on Vimeo.

Megosztás:

Címkék: fashion divat je suis belle

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.02.03. 15:07:40

Bocsi, hogy ide írok :-)
De nagyon jó lett az új design!!!
Sokkal szebb, mint az előző, gratu hozzá! :-)

AdriEnn 2011.02.03. 19:34:51

Köszönjüüüük!:) Örülünk, hogy tetszik!:)))
süti beállítások módosítása