ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Párizsi körkép

2011. január 24. 08:52

MariAnn

A milánói után rögtön kezdetét vette a párizsi divathét, ahol szintén igazi nagyágyúk mutatták be a 2011-es fall kollekcióikat. Ne felejtsük, hogy ez még "csak" a férfikollekciókat bemutató show, de így is, most a világ divatszeme Párizson van. Mindegyik kollekció összetett, ezért tényleg csak belekóstolhatunk az alábbi képekkel a hangulatukba. Az új kedvencem Rick Owens, de nagyon izgalmas Jean Paul Gaultier cyborg világa és a Louis Vuitton eleganciája is, szinte mindegyik lenyűgöz, különösen a nadrágok tetszenek, főleg Alexis Mabille fűzős darabjai. Folyt. köv.

Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier
Alexis Mabille
Dries Van Noten
Rick Owens
Yohji Yamamoto
Viktor&Rolf
Louis Vuitton
Issey Miyake

Yohji Yamamoto

 Képek: The Fashionisto

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boglya 2011.01.24. 21:17:16

Legjobban az első pasi viselete tetszik, aki = Neo + egy tűzoltó + egy búvár, grátisz a nyakkendő. Egyébként mióta lehet idősebb arcokat is
kifutón látni? Az utolsó képen nem túlkoros a modell?

MariAnn 2011.01.25. 20:46:15

Yamamotonak ezen a bemutatóján több nem szokványos modell is feltűnt, nem ő volt az egyetlen "túlkoros" modell.;)
süti beállítások módosítása