ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Fehér a lelke mindennek!

2011. január 13. 17:10

AdriEnn

2011 tavaszának egyik trendszíne ugyanis a fehér. A tiszta, érintetlenséget sugárzó, szűzies fehér visszatért. Talán ennek a "tél típusú" lányok örülhetnek a legjobban. De ne búsuljon a tavasz, nyár és az ősz típus se, mert a fehéren kívül van itt még más szín is a repertoárban tavaszra. (Melyről hamarosan érkezik egy új poszt.) Én nem rajongok különösebben a fehér színért, de nem tagadom, rendelkezem pár fehér holmival, amelyet most valószínűleg a szekrény alsó polcairól a felsőkbe helyezek. Íme, jöjjön néhány szemet gyönyörködtető kedvenc darab a kifutókról.

1-2:Derek Lam, 3-4:Ralph Lauren, 5-6:Cynthia Steffe, BCBG Max Azria


Megosztás:

Címkék: fashion fehér divat szín 2011 trend

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janila 2011.01.13. 20:46:19

tudom, hogy nem a témához tartozik, de szeretnék gratulálni a fashion guide-hoz:) ügyesek vagytok lányok, csak így tovább:))

janila 2011.01.13. 20:48:51

ja, és Ann! Én is kreára készülk, bár egy másik szakra, de a tegnapi nyíltnapon szerelem volt első látásra a suli, már alig várom a felvételit:)

MariAnn 2011.01.14. 12:50:56

Nagyon köszönjük janila!!:))Mi is nagyon örülünk a lehetőségnek.
és remélem, hogy akkor szeptembertől évfolyamtársak is leszünk! Ann
süti beállítások módosítása