ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

No comment

2010. október 21. 09:13

MariAnn

Extra hírérték nélkül vágok bele ebbe a postba és emiatt mindig zavarban vagyok, mert az, hogy számomra valami szép, még messze nem jelenti azt, hogy az mindenki másnak is tetszik. Mindig csak reménykedni tudok, hogy nálatok is betalál az, ami az én szűrőmön átmegy. Amúgy is egyre inkább elképedt arccal figyelem egy másik hazai blog kommentjeit, itt - ijesztő az egymás véleményének nem tisztelése.

A fotókat azért ajánlom, mert szerintem nagyon jók, tökéletes az egyszerű, ám számomra már színes darabok kombinálása és a lepukkant, punkos hatás, amit imádok, abszolút az én stílusom (már ha fiú lennék). Gadir Rajab arca nélkül persze mindez nem lenne ilyen ütős, a képek pedig ennyire erősek. Őt is érdemes megnézegetni itt, csak hogy meglegyen az eheti fiú modell adag.

 

Megosztás:

Címkék: fashion modell divat 2010 gadir rajab

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása