ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Zokni vagy nem zokni, az itt a kérdés?!

2010. szeptember 29. 09:03

AdriEnn

Egy izgalmas dologra lettem figyelmes miközben skubiztam a London Fashion Weeken bemutatott kollekciók fotóit, mégpedig az alábbi a "jelenségre", Louise Gray 2011-es tavasz/nyári kollekciójában.

A tavalyi évben sok neves divatház mutatta be nekünk, hogy márpedig a pumps viselhető zoknival. Mivel ez első ránézésre meglehetősen furcsa látvány, így csak a bátrabbak merészkedtek ténylegesen ki ilyen összeállításban az utcára. Mo-n pl. abszolút nem láttam... Azonban végig jelen volt-van a zokni+pumps ellentábor is, akik ízléstelennek tartják ezt a megoldást. Lényeg a lényeg, ezt a dilemmát most Louise Gray egy mókás oldalról közelítette meg és egyszerűen festett egy pár láthatóan-láthatatlan zoknit.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimacko007 2010.09.30. 13:41:29

pedig en szoktam hordani zoknival mindig:)
süti beállítások módosítása