ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Divattervezés workshop Je Suis Belle módra!

2010. szeptember 01. 10:56

AdriEnn

Egy érdekes programra - workshopra - hívjuk most fel a figyelmeteket, mely a LOFFICE-ban kerül megrendezésre. A workshop alatt átfogó képet kaphattok a divatról általánosságban, megismerkedhettek a hazai és nemzetközi trendekkel és a Je Suis Belle tervezőpárosa, Dévényi Dalma és Kiss Tibor tolmácsolásában belekóstolhattok a tervezésmódszertanba is.

A kurzus mottója:

Tervezz női öltözéket a klasszikus férfi ing szabásmintáját alapul véve!

 A tudásanyag elmélyítését szakmai műhelybeszélgetések és asszociációs gyűjtőmunka segíti. A kutatást próbababán való kísérletezés, rajz és fotódokumentációk készítése, a tervezési folyamat, majd a kiválasztott ruhaterv rajzok és makettek alapján történő kivitelezése követi. Az elkészült modellekről fotósorozat készül.

S, hogy kinek is ajánljuk?

A Je Suis Belle divattervező kurzusa azoknak szól, akik kimerítő tapasztalatot szeretnének szerezni a styling és divat területéről, akik valamely külföldi divatiskolába vagy gyakorlati képzésre készülnek, illetve akik az Ipar- illetve Képzőművészeti Egyetemre szeretnének jelentkezni és hasznos lenne számukra egy speciális előkészítő, ahol olyan ismeretekhez jutnak, amiket később, akár a felvételi, akár munkájuk során is kamatoztathatnak.

Fontos tudnivalók:

Időpont: 2010.09.30-2010.11.18. minden csütörtökön délután 5-től 8-ig

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2010. szeptember 28.

Részvételi díj: 40.000 Ft + Áfa 

A workshop limitált létszámmal indul, tehát mihamarabb jelentkezzetek, ha szeretnétek részt venni! További infók és tematika: www.loffice.hu/workshops

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása