ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Phuong Thuy Nguyen életre kelt tenger alatti világa

2010. július 15. 09:12

AdriEnn

Aki járt júniusban a Múzeumok Éjszakáján Budapesten, láthatta élőben a Műcsarnokban bemutatásra kerülő végzős textil szakos MOME-s hallgatók diplomamunkáit is. Mi sajnos nem tudtunk jelen lenni a bemutatón, de mikor később végiglapoztam az eseményről készült képeket, azonnal szemet szúrtak az alábbi elképesztően szép, színes kreációk, melyek Phuong Thuy Nguyen nevéhez köthetőek. 

Phuong munkáit testre illeszthető objektek alkotják, melyek formai kialakításához természeti formákból és a tenger alatti világból merített ihletet.

"A víz, nemcsak az egyik alapvető lételeme az embernek, hanem egy különleges, hívogató és hihetetlen atmoszféra színtere is. A mélység a hatalmas erő, ami a víz alatt szinte élhetetlen nyomást képez, egy nagyon gazdag, finom rezdülésekkel teli élettér helyszíne, ahol az emberi test már nem tudna létezni. Ezen a helyen, egy olyan színes élővilág alakult ki, amely túlmutat minden képzeleten."

Az objekt alapvető eleme az emberi test. Az tenger alatti állatvilágból merített formák az emberi testen kelnek életre. A súllyal a mélységet, a víz testre gyakorolt nyomását, az emberi test megjelenésével az objektekben pedig a lágyságot és a finomságot érzékelteti. 

Az eredmény: csodás kreációk, imádnivaló kreativitás, csak így tovább! - Kíváncsian várjuk a folytatást!

 
 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása