ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

32 kg

2010. május 16. 17:04

AdriEnn

Az alábbi képek a minap, teljesen ledöbbentettek. Ivonne Thein fotósorozatát láthatjátok, melyeken normál testalkatú lányokat kapott lencsevégre természetellenes pózokban, majd azokat photoshoppal átdolgozta,- mint nemrégiben kiderült... A fotókon mind a pózokkal, mind a furcsa "ruhadarabokkal" (bandázs szalagok harisnyanadrágok, fűzők) még sokkolóbb hatást ér el. A kikandikáló csontok a bőr alatt..., megdöbbentő... Egy olyan ábrázolása az anorexiának melytől azt gondolom, sokan visszarettenek. Ez a betegség mégis meglévő probléma napjainkban, mely újra és újra felszínre bukkan. Kialakulásában  sok tényező, de pl. a társadalmi-kulturális környezet is nagy szerepet játszik. Érdekes dolog ez, hisz jelenleg a modellek is iszonyatosan vékonyak akiket a kifutókon láthatunk (sovány a divat), nézzük csak meg pl. Anja Rubikot...,ez nem egészséges.  Néha-néha azért felbukkannak a divatvilágban próbálkozások a normális egészséges testalkat  "újra szépnek" látására, de ezek többnyire kudarcba fulladnak..remélhetőleg a szépségideál, hamarosan ismét normalizálódik... Szerintetek van erre esély?

 
 
Megosztás:

Címkék: fotó fashion divat anorexia 2010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőkeherceg-bombanője 2010.05.17. 13:24:51

Tudom, hogy ők így szeretik magukat, meg nincs jog ítélkezni, meg... De úgy megsajnálgatom őket, olyan szerencsétlennek látom az ilyen lányokat. Nem is értem, miképp bírja el a testüket a nemlétező izomzatuk. :(

kiraaaaa 2010.05.18. 19:06:16

jajajaj
inkább maradok dagi:(((

aaannajuli · http://annajuli.com 2010.05.31. 13:27:49

"The German photographer Ivonne Thein shows her new work in Berlin: She photographed "normal weight" models and photoshopped them down to looking like as if they'd weigh 32 kilos. Thein originally wanted to shoot the photos with the "leaders" of the German pro-ana movement she was in touch with during the preparation for her project, but all of the young women finally refused to get physically involved."

AdriEnn 2010.05.31. 13:50:25

kedves aaaannajuli!

köszönöm az észrevételt, a forrás amiben találtam a képeket ezt nem említette..., hiba javítva.

köszönöm,
A
süti beállítások módosítása