ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Új Chanel falfesték?

2010. május 02. 17:04

AdriEnn

Hihi, mielőtt miden Chanel rajongó iszkolni kezdene a következő áruház felé eme nemes falikence megvételéért, le kell lomboznom a kedélyeket, ugyanis ez a termék csak egy ügyes kreatív fejéből pattant ki, nem pedig Karl barátunk keze munkáját dicséri.

Meglepődni azért nem lepődtem volna meg rajta, hisz Karl Lagerfeld már a plüssmackón át egészen a kólásflakonig jó pár terméket fémjelzett Chanel logóval. -hisz ugyebár a hétköznapi termékeken díszelgő pl. Chanel logó azért nem kicsit ösztönzi a kedves vásárlót vételre. S ahogy megpillantják sokan a márkajelzést hétköznapi tárgyakon úgy rajzolódnak ki igazán a vágyak a legkülönfélébb termékekre, amikre korábban rá sem bagóztak volna. Lásd Chanel falfesték, ez az ami hiányzott az életünkből! ;) A márkabolondság él és mozog ez így van, s így is lesz. Ha jobban belegondolunk tulajdonképpen kemény munka eredménye... Lényeg, hogy használjuk a józan eszünk, s azért minden "butaságnak" ne dőljünk be.

(via:mandi,colette blog)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása