ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Szimmetriaszívás

2010. április 20. 09:59

AdriEnn

Bár még nem szóltam róla nektek, de imádok vezetni, s imádon az autókat is, leginkább a régi szépségeket, mint például a Citroen DS-t, de sorolhatnám még egy darabig. Hamarosan többet a kecses női autókról ígérem. :)

A képek amik most felkeltették az érdeklődésem az új Nissan Cube kampányképei. Egy autó ami design termékként szeretne hódítani. Az inspirációt számos érdekes dologból merítették pl. egy szemüveges buldog, de egy hűtőszekrény ajtaja is szerepet játszott. S a végeredmény tényleg minden csak nem "szokásos"  egy klassz újítás, tetszik :) Annak ajánlom aki szereti a kihívást és az érdekes váratlan látványt. Eme humoros kampányképekkel a szimmetria unalmasságára szeretné felhívni a Nissan Cube a figyelmet, és persze autó különleges kinézetére. A fotókat egy francia hölgy Cindy Gravelat készítette. Klassz kampány, még-méég-méééég! :)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása