ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Szín-forma-anyag kalandozások

2010. április 14. 08:00

AdriEnn

 Az ablakon kinézve és rossz időt elnézve, leginkább ősz-tél hangulatom van, április közepén, így hát mi mással, mint egy klassz kollekcióval próbálom emelni a nap fényét ;) 

Kalandozzunk ma Karla Spetic ausztrál designer 2010 ősz/tél kollekciójában. Munkáiban klasszikus vonalakat és történelmi  szépséget lehet felfedezni, melyet egy-egy merész elemmel bolondít meg. Mindemelett nagyon nagy hangsúlyt fektet a női sziluett kihangsúlyozására. Csodaszép mind kétségtelen, de ha  választanom kellene azt hiszem a világoslila szoknyás kétszínű boleró/kardigán kombinációt választanám.

Számomra ebből a kollekcióból sugárzik a részletek iránti szeretet, a finom, de mégis különleges nőiesség,- mesteri. Idevele! :) 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása