ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Gyerek vagy legbelül?!

2010. március 30. 15:49

AdriEnn

Ezt a kérdést vetette fel legújabb kampányában az Evian "luxusvíz", ahol "Live young" szlogent kelti életre, nem is akármilyen formában. S a kérdés valóban nagyon érdekes, ugyanis azt gondolom, hogy bizonyos szintig mindannyian gyerekek vagyunk legbelül (persze van aki kifelé is mutatja), hisz önzőek, hisztisek, tudásszomjasak, s persze édességőrültek;), maradtunk többnyire. Más kérdés, hogy ezekből felnőtt korunkban mennyit mutatunk ugye, annyit amennyi szerintünk ebből a helyén való... Én kifejezetten gyereknek érzem magam, számos szituációban, néha jó is.

 
 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karolein 2010.03.31. 10:23:12

Júúúj de szép egy Exemplar, az a hosszú hajú ott legfelül!!!!Ilyen poló kell nekem is, nem lehet valahonnan szerezni??????

AdriEnn 2010.04.01. 14:50:36

:))- lehet focizik utánanézek ?;) Hmm még nem tudom, hol lehet venni, de szerzek neked ;)
süti beállítások módosítása