ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Sarkad, hogy áll?

2010. március 26. 11:35

AdriEnn

Egy texasi születésű designer Nicole Brundage munkái keltették, most fel érdeklődésemet. Kollekciójának nem "átlagos" magassarkú szépségei (mert abból már olyan sok van szerte a világon) lestem órákig, hanem az alábbi kreációit. A Tim Burton filmbe illő lábbelik ötlete nagyon megfogott... Hihetetlen, hogy egy apró cipősaroktorzítás milyen mértékben változtatja át ez egész lábbelit. Futurisztikus, groteszk, elvont.

Amolyan "kétszer-odanézős", hogy is van ez?- és nem, itt nem csak a viselő testsúlya torzítja a sarkat, (amit az utcán női lábakon néha látni) és nem is a pohár bor teszi ;), hanem a tervezés. Ámulok...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőkeherceg-bombanője 2010.03.27. 16:49:46

Ezeket a cipőket bármikor elfogadnám. www.unitednude.com/spring_summer2010.php
Ezeket a cipiket ismeritek?

Szőkeherceg-bombanője 2010.03.27. 18:44:28

Hopszi. :) Nem régóta olvasok csak itt és nem lapoztam eléggé hátra. Elnézést.

AdriEnn 2010.03.27. 23:17:06

jajj dehogy semmi gond, nincs miért elnézést kérni, sőőt nagyon-nagyon örülök, hogy olvasol minket, s köszönöm, hogy véleményt írtál, nagyon szívesen fogadom máskor is! :)
Szépet!
süti beállítások módosítása