ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Smink nélkül is érdekel?

2010. március 18. 10:48

AdriEnn

Érdekel, hogy festenek a modellek smink nélkül?- engem már csak azért is, hogy vajon mennyire maszkírózható el a legszebb, vagy épp nem a legszebb női arc. Ezért több ilyen képet megnézve többször megállapítottam már, hogy jobb lett volna kevesebbel. Értem én, hogy show és fotózás meg miegymás, de akkor is jobb néha kevesebbel.

A LOVE MAG tegnap hozta nyílvánosságra a Louis Vuitton modellekről készített backstagefotókat, ahol a lányok smink nélkül láthatóak. Be kell látni, hogy a modellek egyrésze smink nélkül is tényleg csodaszép, de a másik fele mondhatni ijesztő. Most ébredt hatást keltő, kissé gyűrött arcokba is belekukkanthatunk itt-ott... Lényeg, csajok ők sem tökéletesek...,  s újra kiderül még a leghíresebb szupermodellek is, mint például Laetitia Casta, Chaterine McNeal, és Rosie Huntington-Whiteley is átlagos normál lányoknak festenek a nagy hajcihő nélkül.

Az összes képet nagyban itt nézheted meg!

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása