ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Maison Martin Margiela vörössel kente szét...

2010. március 08. 07:41

AdriEnn

a modellek ajkait a vörös szőnyegen 2010 ősz/tél kollekciójában, (melyet a Paris Fashion Weeken láthatott nemrégiben először a nagyközönség) melyről szintén mindjárt indítom áradozásom. Igen szintén, hisz már egyszer kifejtettem nektek, mennyire odavagyok a kreációiért.

A hordhatatlan művészi darabok és az utcai viseletek közti egyensúly megtalálásának mestere, mindig ámulatba ejt. Mikor felröppent a hír, tavaly hogy Margiela elhagyja divatházát annak popularitása kissé visszaesni látszott. Szakértők szerint a koncepció hiány és az identitászavar egyértelműen láthatóvá vált az ezt követő kollekciókban. Lényeg, hogy ez a kollekció kissé visszazökkentette a rajongókat ismét a pozitív megítélés mezejére, hisz amit láthatunk csodaszép.

Az állóderekú nadrágok, melyek túlméretezett hatást keltenek zseniálisak, színekben úgy tűnik a piros nagy visszatérését ünnepelhetjük, persze az állandó kedvencek a fekete, szürke és fehér mellett. Az én kedvenckedésem sosem ingott meg, s megkockáztatom, hogy nem is fog...

 
  
  

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása