ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Enikőt felkampózták

2010. február 24. 07:50

AdriEnn

A fotó állítólag a francia Vogue márciusi számához készült, Cédrik Buchet fotós kivitelezésében. A fotósorozatba amelyhez tartozik, itt-ott belebukkanhattatok már, bevallom őszíntén nekem nem tartozik a sorozat a favoritjaim közé, sőt. "Modellek naivi lookban", ha Mihalik Enikővel ha nem, szerintem sablonos és nekem valahogy igénytelen pornómagazinok ugranak be, e  három szó hallatán együtt. Lényeg a lényeg ebben a fotóban viszont látok fantáziát....( hisz a "szépség" megkínzása azért elgondolkodtató)..., ezért úgy gondoltam megosztom veletek. Nektek mi jut eszetekbe a kép láttán?

 2010.02.24 19:38. Nos, kiderült a turpisság időközben, úgy tűnik... a fotót legújabb források szerint Mario Sorrenti készítette, amelynek semmi köze Enikőről a Voguenak készített katonai öltözékes sorozatához!- de a katona look akkor sem tetszik ;) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása