ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Lélek öltözékek - Seelenkleid

2010. február 22. 13:00

AdriEnn

A német Seelenkleid márka Ella Haberlach nevéhez köthető, melyet 2007-ben alapított. Sem a névválasztás sem a ruhák nem mondhatóak hétköznapinak, ez már első pillantásra feltűnik. Ella Haberlach kreációival gondolatokat, vágyakat, kívánságokat szeretne közölni.

Célja a hétköznapoktól és a társadalmi normáktól való elkülönülés, melyet nagyon különleges módon fejez ki. A különleges megtalálása és közlése egy ruhadarabbal, vagy épp ékszerrel. A divat művészi és egyben paradox megközelítése, gyönyörű ruhadarabokat eredményez hol-hol nagyon furcsa elemekkel tarkítva. A Seelenkleid kollekciók kicsit olyanok, mint egy-egy különálló napló, melyek a tervező vízióit testesítik meg. Tulajdonképpen az evilági és a képzeletvilág érdekes összecsapása divaton keresztül kifejezve. Megdöbbentő ugye, hogy akár divattal mennyi minden kommunikálható? Nos azt hiszem ezért rajongok ennyire érte...

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása