ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Agyness Deyn padlót fogott

2010. február 17. 09:58

AdriEnn

Ezt sajnos nem hagyhattam ki én sem. Oly sok cikk terjed már mindenfelé a híres szuper, vagy épp nem szupermodellek "kifutóeséseiről", amit azért valljuk be, mindannyian szívesen megkukkolunk.

Nem is feltétlen "káröröm a legszebb öröm" miatt, de tényleg jó rádöbbenni arra, hogy ők is csak emberek, hibáznak mint mindenki más. Más kérdés, hogy erről a média természetesen beszámol. Lásd az alábbiakban videó is készül :) Most Agyness Deyn fogott padlót egymás után kétszer is Burberry szandijában, Naomi Campbell jótékonysági divatbemutatóján a Haitin megsérült gyermekek megsegítéséért. 

A modellek helyébe képzelve magad, szerinted mi a megfelelő magatartás egy hatalmas perecet követően? Szerintem a legjobb, egy mosoly, az többnyire mindent lekezel, mint ahogy Agyness Deyn esetében is láthatjuk ;)

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horvatu 2010.02.20. 08:41:05

Jól tette ! Természetesen viselkedett - ráadásul így legalább látszott a gyönyörű lábikója... :))))
süti beállítások módosítása