ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Elhunyt Alexander MQueen

2010. február 12. 11:07

AdriEnn

Értetlenül áll a divatvilág a tegnap fényre került híre előtt,  Alexander MQueen halott. A divatvilalág egyik legnagyobb alakját nem kell bemutatni senkinek, hisz mindenki ismeri nevét. Egy divatzsenit veszítettünk el, egyelőre még ismeretlen okokból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spekulációk szerint nem tudta a hozzá legközelebb lévő emberek halálát, értem ez alatt édesanyja, és legkedvesebb barátja Isabella Blow (2007-ben lett öngyilkos) halálát feldolgozni. (Sajnos a divatvilágban történő furcsa halálesetek nem túl ritkák, egy kis összefoglalót itt olvashattok.)

 

Az Haute Couture tervezők között számontartott zseniális brit tervező csodaszép munkái, egyértelműen bevésték magukat tudatunkba, s onnan nem törölhetőek. Lee MQueen mindössze 40 évet élt. 

képek forrása: dailymail.co.uk

 

Megosztás:

Címkék: design fashion divat alexander mqueen

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása