ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Keddi-férfi-rendszer-etet no. 6

2010. február 10. 14:07

AdriEnn

A "Keddi-férfi-rendszer-etet no. 6" szerdán is él ;) Kicsit megkésve bár, de törve nem jönnön Mr. number 6, aki nem más mint Yuri Pleskun. A Bronx, New Yorkból származó rossz fiútól hangos mostanság a média. Nem rosszfiúsága van terítéken, hanem rakétaként felfelé ívelő modell karrierje. Yuri idén tölti be 20. életévét, bár ha tippelnem kellett volna biztosan azt mondtam volna nincs több 16-nál.

Kisfiús és egyben rossz fiús arca erről árulkodik, legalábbis számomra. A vele készített interviewkat olvasva, Yuri nemcsak "rossz fiúnak" néz ki, hanem az is. Flegma és odamondós, ami a szívén a száján. Ritka ilyen modellel találkozni manapság. Azt gondolom, hogy ez a "rossz fiú image" még dobott egyet a karrierjén, tehát egyértelműen jól cselekszik és minden bizonnyal egyre csak feljebb tör még a későbbiekben is! :) Ééés mintha egy nagyon iciri-picirit hasonlítana a Pál utcai fiúk, Nemecsek Ernőjére...,ami elég bizarr..., szerintetek? :)

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása