ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Louis Vuitton a szemétszállítók kedvence

2010. február 06. 15:56

AdriEnn

Nem kendőzöm, nem kedvelem különösképpen a Louis Vuittont sem. Szimplán nem szimpi, ahogy és amit "tálalnak". Viszont ha történik valami házuk táján, arról azért persze mindenki tud, mi is látjuk. Hát, ez a rövid története annak, hogy is került a történelem során először post az ANNENN-re Louis Vuitton kapcsán. A lényegre térve, három izgalmas fotó amit feltétlen szeretnék nektek megmutatni. Az első képkockát biztosan mindenki látta már, a Louis Vuitton ősz/téli kampánya Madonnával. Akkor most tekerd lejjebb és lesd meg, hogy a kampány egy bizonyos fotója, hogy nézett ki "photoshop kezelés" előtt. Nos, igen némileg kiábrándító s persze elgondolkodtató, hogy vajon Steven Meisel, aki a képeket készítette valójában csak photoshop mestere???? Helmut Newtonnak annak idején nem volt szüksége photoshopra ahhoz, hogy csodálatos képeket alkosson és ma mindenki ismeri nevét, minden bizonnyal Steven Meisellel nem ez lesz az eset.... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szemetes zsák viszont nem photoshop ;), halál komoly. Most egy ilyen is a piacra került. Vajon a Louis Vuitton fanok ezt a "szemetet" is megveszik a logó kedvéért? A büszke kukás zsák gazdája hordhatja azt, mint egy "szeretnivaló" kis válltáskát, de akár eredeti funkcióját igénybe véve is. És ami a legviccesebb, a szemeteszsák ára $1,960 :D Jó vásárlást...!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása