ANNENN

Fashion, design, art and beauty passion from Hungary!

Vagabond new collection leskelődő

2010. február 01. 20:11

AdriEnn

Megérkezett az új friss és üde Vagabond kollekció is. Most olyan kollekciót dobott ki a svéd gigamárka, ahol szinte megkockáztatom bárki találhat magának megfelelőt, ha jól körbekukkol. Ugyanis van itt kínálat az újdonságokat, friss trendeket kedvelőknek, de akad klasszikus csajos darab is, de sportos feltűnő cipellő sem hiánycikk.

A kedvenceimről pár képkocka kicsit lejjebb. Most szeretném leszögezni, hogy nem szeretek negatívan vélekedni a Vagabondról, mert alapajáraton szeretem, mondhatni mindig betérek, s egy kis gyűjteményem is van belőlük, de sajnos olyat is találtam most, ami abszolút nem sikerült, mondhatni félre. Valahogy az a fa klumpa sem az igazi, uhh... :-/(a teljes kollekciót itt nézhetitek meg) Szerintetek klassz, vagy inkább hanyagolandó?

 

Megosztás:

Címkék: fashion divat cipő vagabond

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása